BLUETOOTH FEJHALLGATÓ KD21


  • Product Code: KD-21
  • Availability: In Stock

  • 7,990FT
Termék Leirás:

1. 57 mm-es ultra-nagy dinamikus meghajtók, turbina stílusú ház, az ikonikus Bluedio hullámzó alacsony frekvenciájú sokkokkal, úgy érzi, hogy a basszus mélyen a mellkasban rezonál, élvezve a legjobb hangminőséget. A tiszta és áttetsző basszust, közepes és magas hangokat, amelyek teljes mértékben ki vannak téve a dal összes részletének, hallhatóak, hogy mit várnak a művészek a hallgatólag, a Coldplay vagy a Linkin Park koncertje a füledben játszott.

2. Ultra hosszú működés és gondtalan hívás a Bluetooth 4.1-ről: A nagy teljesítményű, nagy sebességű Bluetooth 4.1 operációs rendszerrel 40 órás zenével, 45 óra beszélgetéssel és 1625 órás (kb. 67 nap) készenléti idővel ugyanaz az akkumulátor, akár 40% -os energiafogyasztás csökkenése a Bluetooth 4.0-hoz képest. Az akusztikus visszhang-visszavonás és a zajcsökkentés hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat beszélés közben, így a távoli hallgatók nem hallják, hogy mit mondott történelemnek, akárcsak beszélgetés arccal.

3. Testreszabott funkció: Audio Sharing lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy másik H fejhallgatóhoz audiokábellel, ossza meg zenei ünnepe barátaival azonnal (ajánlott olyan fejhallgató használatára, amelynek impedanciája 32 vagy magasabb). Két Bluetooth eszköz csatlakoztatása egyszerre, csatlakoztatva a telefonhoz és tabletta zökkenőmentesen, zenét hallgat, vagy élvezze a külföldi forgalombahuzatokat, úgy ahogy gondolkodik rajta.

4. Szimulált emberi bőr textúra, keménység A polírozott műanyag ház tartós, finom érintésű selymes, normál használatban nem szennyezett semmilyen porrészecskékkel, és mindig tartja a fényérzékeny érzést, szabadon el tudja képzelni a zenei lakomát.

A csomag tartalma:
    1 x BT Fejhallgató
    1 x Töltő Kábel
    1 x AUX Kábel
Tulajdonságok:
    Csatlakoztathatóság: Bluetooth V 4.1
    Vezető egység: 57 mm
    Érzékenység: 110 dB
    Tápellátás: USB port DC 5V
    Beszélgetési idő: 2-3 óra.
    Zene lejátszási ideje: 2-3 óra
    Bluetooth távolság: W / O akadályok 10m

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha