BLUETOOTH FEJHALLGATÓ L100


  • Product Code: L100
  • Availability: In Stock

  • 5,990FT
Termék Leirás:


1.HI-FI AUDIO: A legjobb CSR chip felvétele a CVC 6.0 zajcsökkentő technológiával együtt a környezeti zaj kiszűrésére és a kristálytiszta hang és beszélgetés biztosítására. Élvezze a lélegzetet és a finom mozgást egy igazán érzelmi élményért.

2. KÖZVETLEN ÉS KORLÁTOZÓ TAPASZTALAT: Az ergonómikusan tervezett fehérje memória fülvédő szimulálja az emberi bőr textúráját, biztosítva a hosszú távú kényelmet. A rozsdamentes acél csúszka fejpánt lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést és kiváló tartósságot.

3. NYÍLHATÓ TERVEZÉS: A forgatható hajtogatható kialakítás megkönnyíti a tárolást, ha nincs használatban vagy utazás közben. A fülvédő elforgatható, hogy könnyedén eljusson a bőröndbe vagy a táskába. Vidd magaddal bármikor bárhol.

4.HANDS-FREE CHALLENGE: Beépített mikrofon a kihangosított hívásokhoz. Ilyen kiváló minőségű inline mikrofon segítségével egyszerűen kezelheti és fogadhatja a hívásokat okostelefonon keresztül. Váltás vezetékes és vezeték nélküli fülhallgatók között másodpercek alatt a 3,5 mm-es kábellel.

A csomag tartalma:
    1 x BT Fejhallgató
    1 x Töltő Kábel
    

1 x AUX Kábel

Tulajdonságok:
    Bluetooth 4.2
    Akkumulátor kapacitása 200 mA
    Támogatja a hangerőszabályzást, a hanghívásokat
    Beépített HD mikrofon
    10 méteres átviteli távolság
    Töltési idő 1-2 óra
    Üzemidő 3-4 óra

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha